Declaram cu deschidere, onestitate si cu tot respectul cuvenit ca materialele ce sunt continute in cadrul site-ului nostru constituie prelucrari dupa documentatiile si sursele internationale existente in domeniile: rezilienta, business continuity management, managementul crizei si managementul riscului. Din perspectiva transparentei si corectitudinii datelor, am amplasat in dreptul fiecarei prelucrari sursa provenientei acestora.

De asemenea, dorim sa va informam ca echipa noastra are drept obiectiv constructia si consolidarea rezilientei la nivel institutional si organizational, comunitar, familial, si  individual. Demersul actiunilor constructiei si consolidarii rezilientei ne propunem sa-l parcurgem numai impreuna cu cei interesati de acest subiect.

Actiunile noastre se deruleaza pe baza unei documentatii specializate ce este in conformitate cu normele nationale si internationale aferente problematicii rezilientei si securitatii la nivelul institutional si organizational, comunitar, familial, si individual. Pregatirea si experienta profesionala de notorietate a membrilor echipei noastre ne motiveaza sa va asiguram ca fiecare partener va beneficia, intr-un cadru confidential si securizat, de servicii de inalta calitate oferite in cadrul perimetrului normelor, eticii si deontologiei profesionale.

Serviciile noastre difera de cele oferite de alte tipuri de institutii, cum ar fi: I.S.U., S.M.U.R.D., institutiile specializate in securitatea informatiilor, companiile private de paza si securitate, etc. Serviciile noastre nu sunt in relatie de excluziune sau de competitie cu serviciile institutiilor enumerate anterior si, sub nici o forma, nu au pretentia de a fi superioare acestora. Din acest motiv, de perspectiva dezvoltarii si optimizarii serviciilor noastre, avem intentia sa tinem cont de recomandarea expertilor internationali si nationali cu privire la importanta consolidarii parteneriatelor cu diferite institutii specializate – fie ele de stat sau private (cum ar fi cele enumerate mai sus), ONG-uri, asociatii profesionale, Media, Think-tanc-uri etc. Aceste parteneriate au menirea de a crea sinergie la nivelul societatii romanesti. Din acest motiv, noi dorim sa le dezvoltam si sa le sustinem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *